Site Counter johan en patries op reis: Vrijdag 16 november – Puerto Madryn – Buenos Aires

donderdag, november 22, 2007

Vrijdag 16 november – Puerto Madryn – Buenos Aires

Vandaag hebben we weer een reisdag, lekker relaxed dus. We gaan pas laat ontbijten, souveniertjes kopen, de weblog bijwerken, lunchen (we hebben het er toch nog druk mee). Met dezelfde transfer als op de heenweg gaan we naar het vliegveld. Weer valt op hoe groots en uitgestrekt Argentinië eigenlijk is. Tussen het ene dorp en het andere zit, zover je kan kijken, helemaal niks (meer dan een uur rijden).

We hebben ook dit keer weer vertraging, maar als we andere toeristen en de Argentijnen zelf moeten geloven hebben we mazzel dat Aerolineas uberhaupt vliegt. Om half 9 landen we in Buenos Aires. Met 10 minuten zijn we het vliegveld weer uit en op pad naar de busterminal.

wandelend het vliegtuig in

Helaas heeft geen enkele maatschappij vanavond nog een plekje voor ons om naar Mercedes te gaan. En we hadden gehoopt wat tijd te winnen door gelijk door te reizen. Oh lord, won’t you buy me a Mercedes Benz, dan rij ik zelf wel. Er zit helaas niks anders op dan maar een hotel te zoeken voor (en nu echt) onze allerlaatste nacht in Buenos Aires.

Het derde hotel dat we vanaf de terminal bellen (driemaal is weer scheepsrecht) heeft plek. Ironisch genoeg zit hotel Hispano naast cafe Tortoni, maar van een heerlijk ontbijt is morgen geen sprake. Daarvoor moeten we te vroeg op pad, om 05.15 uur verwachten we een wake-up call.