Site Counter johan en patries op reis: Di 4 november - San Francisco/Big Sur

donderdag, november 06, 2008

Di 4 november - San Francisco/Big Sur



We kunnen het toch niet laten om nog een keer op pad te gaan. Dit keer naar Monterey, Carmel en Big Sur (de ruige kust). We starten in de file en blijven op de highway tot we in Carmel zijn, dan rijden over een prachtige weg langs de kust. En via een smal weggetje bedekt door bomen naar een prachtig strand. Te koud en te veel stroming om te zwemmen maar perfect om even uit te waaien.






In Monterey gaan we naar het aquarium en dat is absoluut niet zo saai als het klinkt. Wat deze heeft 2 verdiepingen een heel veel vissen en vogels en otters. We vermaken ons er dan ook tot het zonnetje al onder is.




Zo zijn we toch weer een hele dag op pad geweest en hebben nog even snel 350 miles aan het eindtotaal van 3100 miles (= 5000 km) toegevoegd. We zijn er moe van en besluiten om niet in het grote San Francisco op zoek te gaan naar the place to be (want hoe weet je waar je moet zijn) deze election day, maar om de verkiezingen op tv te volgen.

Als bekend wordt dat Obama inderdaad heeft gewonnen horen we buiten gegil en getoeter. Johan gaat nog even de straat op maar ziet verder geen feestvierende menigte. Toch kunnen we zeggen dat wij erbij waren tijdens deze dag waarop geschiedenis werd geschreven.