Site Counter johan en patries op reis: Di 28 oktober - Las Vegas

woensdag, oktober 29, 2008

Di 28 oktober - Las Vegas

We slapen asociaal lang uit voor ons doen. Gaan dan schandalig duur ontbijten (30 dollar) en nog even relaxen op de kamer. Las Vegas daar word je lui van. Het is al 13.00 uur eer wij eens naar buiten gaan. En warm!

Bij het New York-New York hotel gaan we in de achtbaan. Een kort ritje maar wel heftig zo om een hotel heen. Bij het Harley Davidson café gaan we lunchen. Hier hangen de motors aan transportbanden boven je hoofd. Vervolgens duiken we de bios in om de hitte te ontvluchten. Altijd leuk vermaak.




Na de film gaan we terug naar de kamer om de camera's op te halen en meteen weer op pad. We gaan het MGM Grand in (hier hebben ze een echte leeuw zitten op bepaalde tijden - typisch Las Vegas) op weg naar de monorail. We lopen ruim een kwartier voor we daar zijn. Bij de laatste halte stappen we uit en wandelen naar de Stratosphere.

Onze statieven mogen niet mee naar boven en we moeten zelfs door een beveiligingspoortje. Wat een strenge bedoening, het lijkt wel een vliegveld! Eennmaal boven is het een mooi gezicht met al die lichtjes. Helaas is het zonder statief niet vast te leggen. We genieten even en griezelen bij de attracties boven op de toren die toch al vrij hoog is.




Dan nemen we 'the Deuce' (dubbeldekker bus) naar de Freemont Streetexperience. Een mooie lichtshow met heul heul heul veul ledlampjes. Als we weer terug gaan naar het hotel is het al half 1 's nachts maar nog steeds 71 graden Fahrenheit. Eigenlijk moeten we nog gokken tot diep in de nacht, maar dat is toch niet ons ding.

We hebben slechts 1 leuke automaat gevonden. Hier stop je briefjes van 100 dollar in en dan krijg je er 5 van 20 terug. Onbeperkt....

2 Comments:

At oktober 30, 2008, Anonymous Anoniem said...

hoi Pa en Jo,
eindelijk vond ik de rust om van jullie mooie foto's en verhalen te genieten!
Hier is het koud, dus jullie doen het goed.
Zondag ga ik ook 10 uur reizen, met de auto en dan kom ik uiteindelijk in Oostenrijk uit - toch wel anders, maar ook spannend, gezien de omstandigheden!
Veel plezier nog de laatste week, groetjes, Marian

 
At oktober 30, 2008, Anonymous Anoniem said...

hoi johan en patries,

wat maken jullie weer een supermooie reis zeg !!!!!
en die foto's dan, wow !!!!!!
nog veel plezier

de veermannen uit de beemster

 

Een reactie posten

<< Home