Site Counter johan en patries op reis: Za 18 oktober - Hollywood/Venice Beach (LA)

zondag, oktober 19, 2008

Za 18 oktober - Hollywood/Venice Beach (LA)



Al om 5 uur was ik klaarwakker (dus toch een jetlag) en na een wake-up call (die we helemaal niet besteld hadden) Johan ook. Maar we draaien ons uiteraard nog een paar keer om. We ontbijten in hetzelfde restaurant en verbazen ons helemaal niet als er ook een steak op het menu staat.

We laden onze spullen in de auto en cruisen naar Hollywood Boulevard. Leuk om hier in het echt te lopen maar een 2 uur durende tour vinden we zonde van de tijd (en van het geld). Bovendien is het prachtig weer. Dus rijden we we na een foto van het beroemde Hollywood sign naar Venice Beach.



Eenmaal daar staan we midden oktober met 26 graden op het strand. We struinen lekker over de boulevard en besluiten in het kader van het grote onthaasten eens te infomeren naar de kamerprijs bij het Marina Pacific. Het blijkt niet goedkoop, wel onweerstaanbaar. Het meisje achter de balie regelt een rollaway bed voor onze suite (uiteraard het enige dat nog beschikbaar was) omdat volgens haar het bed nogal klein is. In de enorme kamer en bij het kingsize bed valt dat kleine opklapbedje dat ergens in een hoek staat helemaal in het niet.



We lunchen aan het strand en genieten van alle activiteiten. Zoals live muziek, entertainment en rare vogels. Zo is er een kleine, gespierde neger in een piepklein zwembroekje met de Amerikaanse vlag. Een rollerskatende neger met elektrische gitaar + versterker. Een kerel met een bordje I need weed en een zwerver die zingt Jingle Bells Jingle Bells help me get drunk. Tja eerlijk duurt het langst maar of het net zoveel oplevert...




's Avonds dineren we heerlijk in het luxe James Beach restaurant. Ongelofelijk dat de kilo's er (nog) sneller aankomen, dan de dollars onze zakken uitvliegen.


1 Comments:

At oktober 22, 2008, Anonymous Anoniem said...

Wow het klinkt allemaal weer heerlijk, nog heel veel plezier, geniet ervan !!!
Groetjes Lars & Martine

 

Een reactie posten

<< Home