Site Counter johan en patries op reis: Vr 24 oktober - Monument Valley/Bryce Canyon

zaterdag, oktober 25, 2008

Vr 24 oktober - Monument Valley/Bryce Canyon


Dit keer zijn we echt laat op pad, 08.45 uur Utah tijd. We zijn onderweg naar Page met een tussenstop in Antelope Canyon. Maar voor we daar aankomen zijn we al weer verschillende keren aan de kant gegaan om te fotograferen. Het is bijna geen hobby meer maar een lifestyle aan het worden ;-).



Met een jeep waar 12 mensen bovenop kunnen zitten rijden we, of eigenlijk hobbelen we, naar de ingang van Antelope Canyon. Onze gids Irene, een Navajo ondanks haar naam, neemt ons mee naar binnen. Én laat ons zien waar en hoe we de beste foto's kunnen maken. Het lijkt meer een fotocursus dan een excursie, dus het past helemaal bij onze nieuwe lifestyle.

De kleuren in de canyon die je alleen met de camera vast kan leggen zijn onbeschrijfelijk mooi. Het lijkt zelfs af en toe wel buitenaards. We genieten dan ook met volle teugen voor we (een half uur later dan gepland dankzij Irene's enthousiasme) weer naar buiten gaan.





In Page lunchen we weer bij de Subway, dit keer bestellen we allebei meteen zonder gene een footlong sandwich, voor we verder rijden naar Bryce. Hier vinden we weer snel een hotel en als we geïnstalleerd zijn gaan we deze canyon verkennen. Er staan allemaal hoge pilaren van steen (hoodoos). Alsof iemand het zo heeft neergezet.



Morgen gaan we de canyon in om deze van dichtbij te bekijken. Na het diner gaan we een wasje doen bij een Laundromat. Dit is onderdeel van een heel groot hotelcomplex met een camping, een restaurant en een winkel waar je echt van alles kan kopen. Van kleine (het is niet te geloven het bestaat!) pakjes wasmiddel tot statieven aan toe. En laat ik die net nodig hebben. Nu kan ik Johan fototechnisch gezien echt uitdagen.

In deze wasserette is (hoe kan het ook anders) wi-fi dus kan de website weer bijgewerkt worden. Het diner hebben we al achter de kiezen. Misschien dat we zo op onze kamer lekker een flesje wijn open trekken.

3 Comments:

At oktober 25, 2008, Anonymous Anoniem said...

ziet er toppie uit!!!!
Veel plezier....
broer konijn...

 
At oktober 25, 2008, Anonymous Anoniem said...

Hoi Johan en Patries,

Weet niet of mijn vorige poging is doorgekomen. Zie er toch wel geweldig uit op je foto's bijna onwaar. Ook Patries zie er goed uit op de foto, is ze in het echt ook zo mooi Johan? Je weet, je hebt werk- en sierpaarden. Ik zal het werkpaard maar zijn. Al hoewel de realisatie van het wervenplan is immer bijna net zo mooi als jou vakantie????? Nou bijna, een beetje mooi dan. Ik hoop dat jullie nog een aantal hele mooie dagen hebben daar in die prachtige natuur.


Ik zie je weer over een week of twee.


gr. Siem Steur

 
At oktober 27, 2008, Blogger Monique said...

goedemorgen !

jeetje het ziet er allemaal weer geweldig uit !

volgende keer ga ik mee in de koffer !

geniet nog maar even !

groetjes je zus

 

Een reactie posten

<< Home